8/11/2022
En velkomstdrikk fra Barcelona
Kjell-Gabriel smaker på en aromatisert vin fra Spania, La Mundial Rosalia Frisante, som er laget på vindruer men ikke er en vin. Han beskriver den som lett, syrlig og fruktig med hint av appelsin og krydder, og sammenligner den med gløgg. Han mener den passer godt til sommer og studentforspill, og anbefaler den for folk som vil prøve noe annerledes.
Transkript
Nævnt i episoden
La Mundial Rosalia Frisante
En aromatisert vin fra Spania, laget på vindruer. Kjell-Gabriel smaker på den og beskriver den som lett, syrlig og fruktig med hint av appelsin og krydder.
Granaccia
En type vindrue som brukes i vinen La Mundial Rosalia Frisante.
Tempranillo
En type vindrue som brukes i vinen La Mundial Rosalia Frisante.
Barcelona
Byen hvor vinen La Mundial Rosalia Frisante er fra.
Kava
En type spansk vin som er laget på vindruer, Kjell-Gabriel sammenligner La Mundial Rosalia Frisante med kava
Vin på boks
En type vin som er lett å ha med seg. Kjell-Gabriel nevner den i forbindelse med studentforspill.
Vin på pouch
En type vin som er lett å ha med seg. Kjell-Gabriel nevner den i forbindelse med studentforspill.
Fiken
Et regnskapsprogram som nevnes i begynnelsen av episoden.
TV2 Play
En strømmetjeneste som nevnes i begynnelsen av episoden.
Pole
En norsk statlig virksomhet som selger alkohol.
Vendekretsen
En organisasjon som arrangerer vinreiser.
Deltagere
Host
Kjell-Gabriel Henriks
Sponsorer
Fiken