En riktig julevin

Kjell-Gabriel diskuterer hva som gjør en god julevin, og anbefaler Mathias Gauls Julegrisling. Han mener at julevinen bør være allsidig og passe til julemat, og at Julegrislingen, en Riesling med lett sødme, er et godt valg. Han mener at vinen er frisk og fruktig, og at den passer til både pinnekjøtt og ribbe. Han anbefaler å servere den kald og å kjøpe en ekstra flaske, da den bør drikkes opp før nyttår.

Transkript

Mentioned in the episode

Julegrisling 

En Riesling vin fra Mathias Gaul, som er anbefalt som en allsidig julevin.

Mathias Gaul 

En vineprodusent som har laget Julegrislingen.

Riesling 

En hvitvinsort som er kjent for sin friskhet og fruktighet.

Pinnekjøtt 

En tradisjonell julemat i Norge.

Ribbe 

En tradisjonell julemat i Norge.

Koldtbord 

En type buffet med kald mat, ofte servert til julefeiring.

Fiken 

Et regnskapssystem nevnt som sponsor for podcasten.

Svinribbe 

Et navn på ribbe brukt i Vestlandsdialekt.

Tyttebærskyle 

En tradisjonell saus til julemat.

Participants

Host

Kjell Gabriel Henriks

Sponsors

Fiken

Lignende

Loader