En nordmann i Italia

Kjell-Gabriel deler sin begeistring for en Barbera d'Asti fra Vinori, Mandragola, som han smakte sammen med svigers på hytta. Vinen er tung, krydderrik, moden og passer godt til lasagne. Han forteller også om Mandragola, et utleiehus i Piemonte som Vinori eier. Kjell-Gabriel inviterer til vintur til Piemonte i mai og nevner at det er få plasser igjen. Han oppfordrer til å utforske nye viner og finne sine egne vinglede øyeblikk.

Transcript

Mentioned in the episode

Barbera d'Asti 

En type vin, omtalt som tung, krydderrik og moden, egnet for lasagne

Vinori 

En norsk produsent av vin, eier av Mandragola utleiehus og Barbera d'Asti vinen

Mandragola 

Et utleiehus i Piemonte med plass til 20 personer, svømmebasseng og utsikt over dalene, eid av Vinori

Piemonte 

En region i Italia, kjent for vinproduksjon, der Mandragola utleiehus og Barbera d'Asti vinen er fra

Lasagne 

En matrett som Kjell-Gabriel mener Barbera d'Asti passer godt til

Kjell-Gabriel 

Personen som snakker om Barbera d'Asti og Mandragola

Svigers 

Kjell-Gabriels svigerforeldre som likte Barbera d'Asti

Barolo 

En type vin som Kjell-Gabriel planlegger å drikke på sin vintur til Piemonte

Tor Oliver 

En vinprodusent som lager vin for Vinori

Facebookgruppe 

En gruppe på Facebook der Kjell-Gabriel har hatt livesendinger om vin

kjell-svinkjeller.no 

En nettside for Kjells vinkjeller podcast

Vår 

Årstid som Kjell-Gabriel ønsker lykke til med

Vin 

Et drikkevare som Kjell-Gabriel er opptatt av og ønsker å spre glede om

Participants

Host

Kjell-Gabriel

Sponsors

Pure Service

Similar

Loading