En kjekk amerikansk-kroat

Kjells vinkjeller tar for seg den amerikanske druen Zinfandel fra California. De diskuterer druens historie, fra dens opprinnelse i Kroatia til sin popularitet i USA. De fokuserer på Bonterra Zinfandel, en rimelig vin som passer perfekt til grilling. De fremhever druens egenskaper, som mørk frukt, kryddetoner og en lett drikkelighet. Programmet oppmuntrer til å prøve Zinfandel, og avslutter med et hint om en tur til California for å utforske vinkjellere.

02:45

Podkasten diskuterer kvaliteten og smaken av Bon Terra sinfandel, en drue som er ideell til grillmat og lett å drikke.

08:52

I denne episoden diskuteres det om grilling, vinlagring, og nytelse av livets enkle gleder.

Transcript

Mentioned in the episode

Zinfandel 

En amerikansk drue som er populær i California, og som har en historie som strekker seg tilbake til Kroatia.

Bonterra Zinfandel 

En rimelig vin som er perfekt til grilling, med mørk frukt, kryddetoner og en lett drikkelighet.

California 

En region i USA kjent for sin vinproduksjon, spesielt Zinfandel.

Primitivo 

Et italiensk navn for Zinfandel, som er populær i Sicilia.

Bonterra 

En vinprodusent som lager både hvite og røde viner, kjent for sin kvalitet.

Fyloksera 

En vinsykdom som ødela mange vingårder i Europa på 1800-tallet, men som Zinfandel var immun mot.

Kansas 

En stat i USA der fylokseraen oppsto.

Grillmat 

Mat som tilberedes på grill, som Bonterra Zinfandel passer perfekt til.

American Oak 

En type eikefat som brukes til å lagre vin, som bidrar til vaniljesmaken i Bonterra Zinfandel.

Participants

Host

Kjell

Host

Tom

Sponsors

Fiken

Similar

Loading