Beste lille vinprodusenten i Duorodalen.

Kjell-Gabriel besøker en liten vinprodusent, Quinta da Foz, i Duorodalen i Portugal. Han smaker på en hvitvin og er begeistret for vineriet, som produserer 60 000 liter vin i året. Han nevner at små vinerier ofte lager bedre vin enn de store, og at han liker den friske, syrlige og leskende smaken av vinen. Han forteller også om vinproduksjonsprosessen, hvor de bruker tradisjonelle metoder som å tråkke druer. Han nevner at det er behov for folk som kan hjelpe til med dette, og at det kan være en morsom opplevelse. Han diskuterer også portvin og hvordan etterspørselen etter denne vinsorten går ned, mens stillevinene blir stadig mer populære. Til slutt nevner han at han planlegger vinturer til Sør-Afrika og Råndalen og oppfordrer lytterne til å bli med.

Transkript

Mentioned in the episode

Quinta da Foz 

Et lite vineri i Duorodalen som Kjell-Gabriel besøker og smaker vin fra.

Duorodalen 

En vinregion i Portugal som Kjell-Gabriel besøker.

Portugal 

Et land som Kjell-Gabriel besøker og beskriver som et flott sted for vinproduksjon.

Hvitvin 

Type vin som Kjell-Gabriel smaker på.

Stillevin 

Type vin som Kjell-Gabriel nevner at er populær i Portugal.

Portvin 

Type vin som Kjell-Gabriel nevner at etterspørselen etter går ned.

Vinturer 

Kjell-Gabriel nevner at han planlegger vinturer til Sør-Afrika og Råndalen.

Sør-Afrika 

Land som Kjell-Gabriel planlegger å besøke på en vintur.

Råndalen 

Region som Kjell-Gabriel planlegger å besøke på en vintur.

Vin og Klubb 

Et selskap som tilbyr vinturer og som Kjell-Gabriel nevner.

Kjetil 

En person som jobber med Kjell-Gabriel for å organisere vinturer.

Participants

Host

Kjell-Gabriel

Sponsors

Fiken

Lignende

Lastar