Ok, her vi går. Nå skal stjernene skille. Det er sånne kampassene her man drømmer om som fotballspiller. Enorme målskåler er på plass igjen. Det er bare å glede seg.
UFA Champions League på TV2 Play. Litt godt etter nå. Det var her, i Sollentuna, hvor alt hadde begynt at det skulle ende. Mannen løftet våpenet.
Vi reiser til Frankrike, til Bordeaux. Følg med! Første gang
Hei og hjertelig velkommen til Kjell Svinskjeller. Håper at det står bra til. Flere av dere la kanskje merke til at jeg ikke hadde podcast i forrige uke. På grunn av koronas så var jeg så tett i nesegrevet at jeg verken lukta eller smaket noe som helst. Så da var vi...
Så jeg tenkte, hva skal jeg prate om? Hva skal jeg si? Det var helt tett. Men nå har det begynt å løse opp. Og det gjør jo det at vi kan glede deg med litt vien anbefalinger da, håper jeg. Og jeg tenkte jeg skulle ta faktisk noe jeg drakk i helgen. Fordi at jeg hadde noen venner på besøk. Jeg var så heldig at...
Hun jeg bor på var på jentetur, så da har far alene i huset. Og da pleier jeg å lage favorittmat og kaste meg litt viner til. Og jeg lagde da asiatisk ribbe, som jeg synes er helt fantastisk. Jeg har kjøpt inn 4-5-6 ribber fra jul som ligger i frysen, som jeg tar frem til en dan av vann.
og inviterte til herreselskap for å spise asiatisk ribbe og det er kjempegodt gå inn på nettavisen sine sider søk asiatisk ribbe og så får du se Rudi og min sin asiatisk ribbe som vi har lagd film på der hvis dere har lyst på det, den er helt helt magisk, det er supernyttelig
Denne vinen var egentlig ikke en asiatisk ribbevin. Faktisk passet den ganske bra, for den hadde fin frukt og syrlighet, så det passet bra. Dere som har hørt på introen, dere er sikkert, ja, nå skal vi snakke om rødvin, nå skal vi snakke om rødvin, nå skal vi snakke om bordå. Men jeg skal slå et slag for hvit bordå.
som jeg synes er litt festlig. Fordi at hvitbord da kan være helt fantastisk. Spesielt hvis du har lyst til å gå opp litt i prisen 300-400 kroner.
så kan du få noen fantastisk deilige Bordeauxer. Men det finnes også litt rimeligere Bordeauxer, og det har jeg greid å finne frem i dag. Jeg har funnet en produsent som jeg ikke kjenner seg alt for mye til fra før. Montfollet le Valentin Bordeaux Blas er navnet på viden. Og det som jeg synes er så gøy, er når man...
serverer en vin, og de fleste rundt bordet bare, oi, denne her var god. Da ble det sånn, yes, dette her er... Altså alle fem gutter, herreselskapet, var enige at dette her var en god vin. Og de mente også, og jeg er helt enig, at dette her er en veldig fin sånn, bare sitte og kose seg med vin, men også med litt spiciness fra...
Fra ribba så ble det bra. Og så er det ikke kost på 180 kroner eller 179,90. Og igjen da, så har jeg funnet en vin som finnes på ganske mange pol, for den er i det som kalles kategori 4. Så dette her er en vin som mange skal ha mulighet til å få tak i. Og jeg tror det at når det gjelder hvitvin, så tror jeg veldig mange glemmer hvitbord også.
Og det bør man absolutt ikke gjøre. Jeg hadde som mål, nå er jo 2021 over, men 2021 ble jo ikke så bra som vi hadde håpet på. Men jeg har da bare flyttet målet. Jeg har som mål å bli bedre på Bordeaux, og ha litt fokus på Bordeaux fremover. Så det kommer til å både bli røde og ikke minst hvite Bordeauxer å snakke om og hygge seg med.
Så i dag var det en liten greie. Den har litt frukt i stilen og har litt fat, men det er ikke så veldig pragende som gjør at den blir litt fyldere i munnen med litt citrus, lime, hvitfersken og kanskje noen litt urter på slutten.
Så dette her er rett og slett en deilig, deilig vin som har fått et halvt år på fat og koster under 200 kroner.
Og det er jo det vi liker. God vinner til under 200 kroner. Det er det vi skal være. Så, nesea begynner å komme seg. Dette her var for godt i helgen. Jeg tror jeg kommer til å drikke mer av dette her. Og da kanskje du også kan prøve det også. Med litt hvitbord også. Med det så skal jeg si takk for oppmerksomheten og ønsker deg en riktig så fin dag videre. Og så håper jeg du smaker deg frem til mye spennende viner og fine opplevelser.
blir telt opp. Kjell Gabler Henrik, sier jeg. Takk for oppmerksomheten. Ha en riktig fin dag. Ha det bra. Ok, her we go. Nå stjerner skal det skille. Det er sånne kamper som dette her man drømmer om som fotballspiller. Enorme målskåler er på plass igjen. Vi begynner å greie seg. Vi begynner å greie seg. Vi begynner å greie seg. Vi begynner å greie seg. Vi begynner å greie seg. Vi begynner å greie seg.
UFA Champions League på TV2 Play. Lytt godt etter nå. I natt drømte jeg at jeg spiste verdens største marshmallow. Da jeg våknet, var puta borte. Der fikk du tjuvlytte til verdens aller verste vitser av Marius Horn Molaug. Fortsettelsen kan du strømme når du vil, kun hos Fabel. Kom i gang på Fabel.no og prøv gratis i fire uker. Musikk
Fabil, litt til oss.