Argentisk sjarmør i storklasse

Kjell-Gabriel og Tom smaker på en argentinsk vin, Selada Signature Cabernet Franc 2019, og finner den perfekt til grillmat. Vinen er laget i Altamira, Mendoza, Argentina, og druen Cabernet Franc er ikke så vanlig i Argentina, men den leverer likevel på alle plan. De diskuterer også Argentinas vinproduksjon og hvordan Cabernet Franc brukes i Bordeaux. Vinen er perfekt til grillmat som biff, tomahawk eller t-bone, men den er ikke en vin for å nippe til i solveggen.

00:36

I denne episoden utforsker vi Andesfjellene i Argentina, fokusert på vin, spesielt Cabernet Franc og Malbec.

05:10

Podcasten diskuterer en kompleks, kraftig vin fra Argentina som passer perfekt til grillet kjøtt.

Transkript

Mentioned in the episode

Selada Signature Cabernet Franc 2019 

En argentinsk vin som smaker godt til grillmat

Cabernet Franc 

En drue som er vanlig i Bordeaux og mindre vanlig i Argentina

Argentina 

Et land kjent for sin vinproduksjon, spesielt Malbec

Mendoza 

En region i Argentina kjent for vinproduksjon

Altamira 

En region i Mendoza hvor vinen er laget

Bordeaux 

En region i Frankrike kjent for vinproduksjon

Malbec 

En drue som er vanlig i Argentina

Tomahawk 

En type biff som er perfekt til vinen

T-bone 

En type biff som er perfekt til vinen

Pampaslettene 

En stor slette i Argentina

Andesfjellene 

En fjellkjede i Sør-Amerika

Løveås 

En plass der Tom bor

Drinkfeed 

En podcast

Kjeld Svinkeller 

En podcast

Participants

host

Kjell-Gabriel

host

Tom

Lignende

Loader