9/27/2022
Greven av Montacino
Kjeld-Gabriel er på vintur i Toscana og besøker Koldorsia, en vinprodusent i Montalcino, sør for Siena. Han smaker på forskjellige årganger av Brunello, en vin laget av San Giovese-druen, og snakker om hvordan vinen utvikler seg over tid. Kjeld-Gabriel oppfordrer lytterne til å kjøpe Brunello og lagre den i 10 år for å få den beste smaken. Han nevner at han arrangerer vintur til Toscana og at han vil lage podcast fra de andre vingårdene han besøker.
Transcript
Mentioned in the episode
Koldorsia
En vinprodusent i Montalcino, Toscana, som lager Brunello-vin
Brunello
En rødvin laget av San Giovese-druen i Montalcino, Toscana
San Giovese
En rød druesort som brukes til å lage Brunello-vin
Montalcino
En by i Toscana kjent for sin Brunello-vin
Toscana
En region i Italia kjent for sin vin
Siena
En by i Toscana, Italia
Montepulciano
En by i Toscana kjent for sin vin
Novo Mans
En butikk som selger vin, nevnt som et sted å kjøpe Brunello
Kjelds Vinkjeller
En podcast om vin, vert av Kjeld-Gabriel
Participants
Host
Kjeld Gabriel Henriks
Sponsors
FIKEN Superenkelt regnskap
TV2 Play