Argentisk sjarmør i storklasse

Kjell-Gabriel og Tom smaker på en argentinsk vin, Selada Signature Cabernet Franc 2019, og finner den perfekt til grillmat. Vinen er laget i Altamira, Mendoza, Argentina, og druen Cabernet Franc er ikke så vanlig i Argentina, men den leverer likevel på alle plan. De diskuterer også Argentinas vinproduksjon og hvordan Cabernet Franc brukes i Bordeaux. Vinen er perfekt til grillmat som biff, tomahawk eller t-bone, men den er ikke en vin for å nippe til i solveggen.

00:36

I denne episoden utforsker vi Andesfjellene i Argentina, fokusert på vin, spesielt Cabernet Franc og Malbec.

05:10

Podcasten diskuterer en kompleks, kraftig vin fra Argentina som passer perfekt til grillet kjøtt.

Transkript

Nevnt i episoden

Selada Signature Cabernet Franc 2019 

En argentinsk vin som smaker godt til grillmat

Cabernet Franc 

En drue som er vanlig i Bordeaux og mindre vanlig i Argentina

Argentina 

Et land kjent for sin vinproduksjon, spesielt Malbec

Mendoza 

En region i Argentina kjent for vinproduksjon

Altamira 

En region i Mendoza hvor vinen er laget

Bordeaux 

En region i Frankrike kjent for vinproduksjon

Malbec 

En drue som er vanlig i Argentina

Tomahawk 

En type biff som er perfekt til vinen

T-bone 

En type biff som er perfekt til vinen

Pampaslettene 

En stor slette i Argentina

Andesfjellene 

En fjellkjede i Sør-Amerika

Løveås 

En plass der Tom bor

Drinkfeed 

En podcast

Kjeld Svinkeller 

En podcast

Deltakere

host

Kjell-Gabriel

host

Tom

Lignende

Laster