Greven av Montacino

Kjeld-Gabriel er på vintur i Toscana og besøker Koldorsia, en vinprodusent i Montalcino, sør for Siena. Han smaker på forskjellige årganger av Brunello, en vin laget av San Giovese-druen, og snakker om hvordan vinen utvikler seg over tid. Kjeld-Gabriel oppfordrer lytterne til å kjøpe Brunello og lagre den i 10 år for å få den beste smaken. Han nevner at han arrangerer vintur til Toscana og at han vil lage podcast fra de andre vingårdene han besøker.

Transkript

Nevnt i episoden

Koldorsia 

En vinprodusent i Montalcino, Toscana, som lager Brunello-vin

Brunello 

En rødvin laget av San Giovese-druen i Montalcino, Toscana

San Giovese 

En rød druesort som brukes til å lage Brunello-vin

Montalcino 

En by i Toscana kjent for sin Brunello-vin

Toscana 

En region i Italia kjent for sin vin

Siena 

En by i Toscana, Italia

Montepulciano 

En by i Toscana kjent for sin vin

Novo Mans 

En butikk som selger vin, nevnt som et sted å kjøpe Brunello

Kjelds Vinkjeller 

En podcast om vin, vert av Kjeld-Gabriel

Deltakere

Host

Kjeld Gabriel Henriks

Sponsorer

FIKEN Superenkelt regnskap

TV2 Play

Lignende

Laster