9/27/2022
Greven av Montacino
Kjeld-Gabriel er på vintur i Toscana og besøker Koldorsia, en vinprodusent i Montalcino, sør for Siena. Han smaker på forskjellige årganger av Brunello, en vin laget av San Giovese-druen, og snakker om hvordan vinen utvikler seg over tid. Kjeld-Gabriel oppfordrer lytterne til å kjøpe Brunello og lagre den i 10 år for å få den beste smaken. Han nevner at han arrangerer vintur til Toscana og at han vil lage podcast fra de andre vingårdene han besøker.
Transkript
Nevnt i episoden
Koldorsia
En vinprodusent i Montalcino, Toscana, som lager Brunello-vin
Brunello
En rødvin laget av San Giovese-druen i Montalcino, Toscana
San Giovese
En rød druesort som brukes til å lage Brunello-vin
Montalcino
En by i Toscana kjent for sin Brunello-vin
Toscana
En region i Italia kjent for sin vin
Siena
En by i Toscana, Italia
Montepulciano
En by i Toscana kjent for sin vin
Novo Mans
En butikk som selger vin, nevnt som et sted å kjøpe Brunello
Kjelds Vinkjeller
En podcast om vin, vert av Kjeld-Gabriel
Deltakere
Host
Kjeld Gabriel Henriks
Sponsorer
FIKEN Superenkelt regnskap
TV2 Play