Greven av Montacino

Kjeld-Gabriel er på vintur i Toscana og besøker Koldorsia, en vinprodusent i Montalcino, sør for Siena. Han smaker på forskjellige årganger av Brunello, en vin laget av San Giovese-druen, og snakker om hvordan vinen utvikler seg over tid. Kjeld-Gabriel oppfordrer lytterne til å kjøpe Brunello og lagre den i 10 år for å få den beste smaken. Han nevner at han arrangerer vintur til Toscana og at han vil lage podcast fra de andre vingårdene han besøker.

Transkript

Mentioned in the episode

Koldorsia 

En vinprodusent i Montalcino, Toscana, som lager Brunello-vin

Brunello 

En rødvin laget av San Giovese-druen i Montalcino, Toscana

San Giovese 

En rød druesort som brukes til å lage Brunello-vin

Montalcino 

En by i Toscana kjent for sin Brunello-vin

Toscana 

En region i Italia kjent for sin vin

Siena 

En by i Toscana, Italia

Montepulciano 

En by i Toscana kjent for sin vin

Novo Mans 

En butikk som selger vin, nevnt som et sted å kjøpe Brunello

Kjelds Vinkjeller 

En podcast om vin, vert av Kjeld-Gabriel

Participants

Host

Kjeld Gabriel Henriks

Sponsors

FIKEN Superenkelt regnskap

TV2 Play

Lignende

Laddar