Begynn her

Publisert

Lag undertekster til sanger

img of Lag undertekster til sanger

Også tilgjengelig på

Automatisk transkripsjon fungerer vanligvis ikke bra med sanger og musikk. Dette er synd, da undertekster ofte er nyttige når man lager videoer og karaokeversjoner av sanger.

Imidlertid har man som regel allerede teksten til en sang. Teksta.no kan bruke sangteksten og en spesialisert AI-modell til å finne de riktige tidsstemplene, slik at den mest frustrerende delen av arbeidet blir gjort automatisk.

Synkroniser tekst

Logg inn på Teksta.no og gå til fanen Legg til undertekster til sanger. Her kan du laste opp en video og lime inn sangteksten. Sørg for at teksten er riktig formatert. Hver ny linje i tekstfeltet vil indikere et nytt undertekstsegment i resultatet. Det er viktig at teksten du legger inn, nøyaktig samsvarer med teksten slik den blir sunget i sangen. Sørg for å lytte først hvis du limer inn tekst du har funnet et annet sted.

Start transkripsjonen og vent til den er ferdig. Du kan nå laste ned resultatet som en .SRT-fil som kan brukes med alle vanlige videoredigeringsprogrammer. Du kan også legge til underteksteffekter for å lage en flott video direkte i Teksta.no ved å klikke på knappen Lag video med undertekster.

Siden varigheten på sanger vanligvis bare er noen få minutter, kan du bruke denne funksjonen gratis eller til en rimelig pris på Teksta.no.

Oversett sangtekster

Teksta.no tilbyr toppmoderne oversettelse av innhold som vanligvis er vanskelig å oversette, som sanger. Vi bruker de beste modellene fra Open AI for å oversette kontekstavhengig og ikke-bokstavelig tekst som sanger. Du kan laste ned den oversatte sangteksten som en .SRT-fil og bruke den til å lage engasjerende videoer på flere språk for dine sosiale medier.

Prøv Teksta.no idag

La KI gjøre den kjedelige jobben og fokuser på mer givende arbeid.