Uttast tilbud og spar! Start dagen med en god kopp kaffe. Nå får du 250 gram Evergood. Før 54,90. Nå kun 34,90. Du får også 40% rabatt og et stort utvalg ferdigheter fra fersk og ferdig. Altid tilbud på noe godt. Hilsen oss i spar!
Velkommen til Biohacking Girls! Podden for deg som ønsker en reell helseboost. Vi holder oss oppdaterte på siste nytt innen helseforskning og tester ulike dieter, fitness-trender og mentale teknikker. Ja, bli med oss på en spennende reise der målet er å lære hvordan din kropp kan hiles, hvordan du kan aldres i revers, og hvordan intusjonen din kan styrkes om du tør å stole på egne helseverk.
Kvinnekraft, altså nå ler jeg litt av dette for at vi skal snakke litt om kvinner og om kraft. For det er nemlig sikkert til dagens episode. Vi skal fordype oss i kraftens vidunderlige egenskaper. Og vi har jo ikke akkurat lagt skjul på dette året at vi både elsker okse og kyllingkraft. Vi liker det veldig godt, vi liker å drikke det og vi liker å tilsette det i maten vår. Og til tid til å lage det, det lukter kanskje litt mye dyr i huset vårt.
Men har dere tenkt på at kraft rett og slett er et skjønnhetseliksir med deilig smak?
Det er det, og i dag så får vi Melissa Bolonna på besøk. Hun er skikkelig glam, og det liker vi. Hun er både skuespiller og modell, og amerikaner kan det bli mer glam. Hun har faktisk spilt i et tyvetals firmer, pluss hun har hatt flere TV-roller. Nå har hun skapt den kuleste nettsiden jeg har sett, med noe så dølt som kraft. Det
Det heter i hvert fall bone broth på engelsk, det høres litt bedre ut. Enig. Og nettsiden, den er farverik og skikkelig innbydende. Ja, man får virkelig lyst til å bare kjøpe de produktene hennes, og rett og slett hoppe inn i hele den siden, så freser den. Og denne motivasjonen til å skape dette produktet, den fikk hun gjennom sin egen helsereise. Veldig vanlig. Hun var syk i tenårene,
Hun hadde flere sykehusopphold på grunn av fornøyelsen. Melissa har en variert bakgrunn. Ikke bare er hun modell og skuespiller, men hun har faktisk også studert business. I dag er hun gjest hos oss, og gjett om vi gleder oss!
Ok Melissa, la oss bare gå inn i denne sammenhengen. Vi er så nødvendige. Velkommen til Biohacking Girls. Velkommen. Takk. Jeg er så nødvendig også. Det er en plass å snakke med deg, for vi har vært åpnet dine bølger. Vi hadde å ordre dem fra Amerika, men vi elsker det. Vi er så nødvendige til å snakke med deg. Du er i New York nå. Hvordan har morgenen vært så langt? Det er tidlig.
My morning's been good. I do my normal routine. I walk and get my coffee with my dogs. And after our call, you know, I'm going to be drinking the bone broth in lieu of breakfast. Of course. So that's kind of your go-to, so you feel energized just with the coffee and the bone broth. Yes, and I've never much been into breakfast, so bone broth has become my breakfast. And it definitely makes me feel energized and motivated to get my day going.
Det er så interessant. Hva er din bakgrunn? Vi vet om din filmkarriere, TV og business school. Men hva gjorde deg til å bestille deg for å gå denne veien med kjærlighet og brød? Jeg har hatt kroniske og kjærlige digestivismer hele livet. Særlig da jeg var en barn, ikke for å gjerne å gjerne. Men jeg føler at vi i denne moderne verden er mye mer...
og har de grunnene til å løfte en vanskelighet. Da jeg var barn, hadde jeg disse digestive problemer. Det var bare en bølger. Da jeg ble en vanskelighet og var på set, og bare spiste noe for å bli våk, fordi man jobber hele tiden, så går man til arbeid om 6:00 og avslutter om 6:00. Man spiser alt som er på set.
De har et stasjon som heter Krafties med mange delisjøse treter, så det er veldig vanskelig å ta ned. Da begynte jeg å føle meg veldig syk, veldig inflemmet, med dårlig hårdhånd. Det var alltid om å se i bøkene og se om jeg ser skinnlig ut. Det ble ikke om det alls, det ble om hvordan jeg følte.
Jeg var primært i LA da min søster var i New York. Hun sa at man må ha bønnsprøve. Jeg ville ikke prøve det før, bare fordi det var "bønne". Det var så vanskelig. Da ble jeg nødvendig, og sa: "Gi meg noe av det." Jeg kunne ikke tro at jeg ikke bare fikk til å redde min digestiv, men også hadde jeg en stor hjertefogt. Jeg følte meg veldig, veldig, veldig utmotivert.
I was just definitely going through a weird phase. And then on top of all of this, what I saw, what it did to my hair, skin and nails, I'm someone who's tried every beauty treatment, every face cream, and that was my main concern. My skin and my appearance. And I couldn't believe that this drink is what was responsible for having the best skin I've had, and for helping me reduce the visibility of lines and wrinkles.
Så da ble jeg helt sølst, og så gikk jeg tilbake til Los Angeles og begynte å google fordi jeg ville få en kupp bølgepåp som jeg kunne kjøpe i New York på en gang. Og da fant jeg ut at det ikke var noen sted å kjøpe det på en gang. Og da tenkte jeg: "Vær en stund. Jeg synes at LA er et sentrum for helse og velkomst, og i New York er det mye mer populært å kjøpe det på en gang."
Så det er der ideen kom fra, at jeg så en nød i markedet, og fra der, var jeg prøvd på alle mine kjøpere og sa, «Dette er for gamelig, dette er for svært, dette har krasse ingredienser», og ingen av dem var for meg den stendige bønnen. Så jeg var veldig overrasket over hva som var ute på markedet også.
-Fint. Interessant historie. -Ja, virkelig. Vi har virkelig lyst til din bølgebrød. Det er delvis god. Monika og jeg har gjort vår egen for et par år. Det er ikke så godt. Fortell oss hvordan du kom inn i dette "bølgebrødet" på gatt-businessen.
Ja, da jeg bestemte meg for å lage denne kompanien, var jeg i forskning og utvikling-fasen. Jeg har samme opplevelse som du. Det er fint å lage det hjemme, men jeg kan aldri få det til å smake samme. Jeg hadde så mye i det, som om jeg var en kreativ geniøs. Hver gang jeg lade det, var det svært å få det til å smake sammen.
Så jeg vet at jeg ville ha noe som var tilgjengelig fordi jeg hadde det også. Frisør, frisør, frisør, frisør, skum. Fordi det går veldig snabbt ut i frisøret, i fem dager. Så i begynnelsen har jeg virkelig utfordret når jeg snakket med min forbrukere om konseptet av skjelvstabilitet. Fordi hvis jeg skulle gå fra min aktingkarriere til en fiskkarriere, som jeg aldri har gjort før, jeg ville ha det som var det beste bølgenbrød. Og jeg vet at folk...
I have certain perceptions of shelf stable. And then I started doing the research and doing apples to apples of fresh broth, the shelf stable, and seeing that this method we had chosen doesn't have any preservatives, but it has no preservatives. And then it has effectively the same amount of freshness. And I would like to argue that
Jeg mener ikke at ordet mer frisk er sannsynlig, men jeg vil bare si mer sanitære og helsere. For pathogenene går inn når du gjør fryser, fryser, fryser, fryser. Og så effektivt lukker du inn den frysenheten. Og måten jeg fikk det til å være nødvendig på gav en hel annen historie. Den kule køkkenen du så kom i din kasse. Det var min initiale pakking. Ja.
Jeg er ikke enig. Det var første gang i hele livet jeg faktisk ble kjent opp på natten. Vi hadde problemer med å løpe køkkenet. Først var det ikke kjøkkenet stabilt, det var stående, så køkkenet skulle svete. Da var jeg nervøs over kjøkkenet og bulket, hva kjøkkenet skulle gjøre med alle disse køkkenene.
Og det var ikke til jeg besøkte min forbrukskjene før covid, den januar før covid, da vi gjorde de siste smakene, og de hadde mine køkkener der, og jeg prøvde de siste formulasjonene. Og da ser jeg litt på kornet av telen at det ser ut som en hockeypukk.
og jeg er sånn, hva er det? de er sånn, åh, ikke bry deg om det det er bare en konsentrert form, brødet er her og jeg er sånn, nei, men hva er det? det er samme ting som brødet, det er bare ikke vann i det, du vet, dette er din rekonstitutt brød og jeg er sånn, hva gjør du med det?
De sier at fordi fra kjøpannet til kjøpannet, det ikke er kjøpannet stabilt, det er kjøpt, så vi reduserer det ned, vi tar vannet ut av det, så det gjør det veldig, veldig, veldig stort. Og så går det til kjøpannet, og da tar de vannet inn, og da gjør de kjøpannet stabilt. Så jeg var sånn, hold da en minutt. Så du forteller meg at det er det samme exakt ting, utenfor at det er mye mer nylig. Noen mennesker liker det større, noen mennesker liker det sværere, og det condenserer ned for kjøping, og det gjør at
Everything way more easier to take it on the go. And then it was a bit provocative to say, hey, I want to be literally like the first person in the country to do it this way, which is scary because there's definitely a big educational process. Like people's perception of value isn't three ounces.
Vi må utvikle folk til å si at tre ønsker er nærmere større enn en kupp borten. Du kontrollerer hvor mye vann du tar i. Det var en risiko, fordi det er et utviklingsprosess. Men det er også en stor utfordring, fordi vi er vildt unike. Vi får folk som elsker produkten, som får den og resonerer med den.
Så å ha brødet redusert, det holder dets benyttelser og helse?
-Er det noen ingredienser? -Jeg trodde det var mer. Jeg hadde ingen aning om brittsbrød, så jeg tenkte: "Hva er det?" Men brittsbrød, når jeg kom til å vite ordet, er hvordan de mesurerer solide brød. Alle de komponenter som gir det kollagen, aminoasider og nutrimenter. Jo større det er, desto mer potent det er. En vanlig kupp brød er tre brittsbrød.
Og det du har i denne pælen er 25 brød. Så det er like litteralt appels og oranger. Det er super, super potent. Og da du også tar inn våre rekommenderte 8 oz vann, er det fortsatt mer enn to ganger større enn en vanlig kupp av bølger.
Så la oss gå tilbake til pakkingen, og den er litt søt og sexy, og du har gjort denne med en feminin touch. Vi elsker webpagen, pakkingen og sloganet "Dine daglige kåper gløy". For vi snakket inntil om at det ikke selger seg selv, du må lage den. Og vi skal igjen dele på Instagram, baksen og alt som kommer i den.
Det er selvsagt en salgstrikk, men hva er den daglige kappen med glå? Kan du forklare litt om den kjærlige siden av det?
Sure, so the molecules in bone broth, sorry, the molecules of collagen in bone broth are actually much smaller than molecules of collagen in face cream. In fact, you put face cream on your face, those molecules of collagen can't even go in your pores, it's too big. And I like to hit the word natural occurring collagen in bone broth, because it goes into your gut, lines your gut, and your gut directly like...
Absorberer kollagen. Det er en glede og en kurs, disse kollagenpåterene. Det er en glede fordi de har sikkert gjort en god jobb med å utvide folk hvorfor vi trenger kollagen, hvorfor det er viktig.
as it depletes over all of us over time, and it's responsible for holding your skin up and everything, hair, skin, nails, joints. So collagen is really high in natural occurring collagen from the cook process of the bone breaking down.
Så det er det beste veiklet for at kroppen får kollagen, at det er en brød eller en konsentrert brød i et varmt likvidt som direkte går inn og ligner ditt gutt.
Just out of curiosity, has there been a lot of studies, or can you refer to some kind of studies on the skin glow quality? Something you have... When you have bad digestion, most of the times it shows up on your skin. So I like to...
If you're doing all this work on the outside with face creams and serums, what are you doing on the inside? Daily Cup of Glow is pretty much a bone broth going into your gut and cleaning up
Det er en direkte korrelasjon til å ha dårlig skinn og dårlig digestjon hvor man ikke tar bort en unødvendig gutt.
Det er derfor vi kaller det daglig køkkenblå, fordi det går inn i gutten din og heler det, hvilket gjør at du har britt, vibrante hendel. Wow, det høres ut som fantastisk. Men hvordan bruker du det? Hvor ofte drikker du det? Trenger du det hver dag, flere ganger i dagen?
Hvordan gjør du det? Jeg drikker det en gang i dagen. Jeg drikker min en gang i dagen. Og å ha beauty... Min. Å ha beauty i brødret er effektivt som å ha to køkker i dagen, som jeg rekommender til noen. Jeg vil ikke gjøre mer enn fem. Jeg ser ingen behov for det. Men jeg vil si at du kan ha det hver dag for to uker, hvis du vil se en forskjell.
Og så, selv om du ikke bruker det, så lurer du det, ikke sant? Du har alltid kollagen i hjelpen din, men hjelpen din blir ikke bare god og blir god. Du må holde den. Så jeg rekommenderer å ha den hver dag, eller noen ganger i uken, for å se resultat. Det er som å lage en rutin ut av noe, som å lage en maskine på hendene dine.
Så det var også noe jeg ville gjøre det veldig ufattelig å kunne gjøre dette, for det er veldig, veldig vanskelig å ikke ha en produkk som går i fryser og fryser, og når du er på gøy er det veldig vanskelig å behåndtere det.
Vi kunne også se på YouTube at du faktisk gjør noen spennende resepiser. Kan du dele en resepise med Bonebrot? Som er ganske søvn eller søvn? Vi har mange spennende resepiser. Vi har hatt så mye funn med det, fra å lage koktailer til småsmykker til søvnstuffer til entrer. Vattnet er på grunn av. Jeg kaller det en "skammer-hack" for køkken.
Because you have all these clean ingredients that are really flavorful. You put on anything and in anything and it's like instant flavor. So a good recipe. I like something sweet.
- Vi gjorde tidligere køkkenbrød-køkkener. Det var kult. Det smaket også fantastisk. Vi ville selvfølgelig gjøre det til køkkener som var helte. Vi brukte ting som mandelblad. Jeg prøver å tenke om vi kan løse denne resepissen. Hvis ikke, så skal vi ta på oss reels.
Men kanskje kokosbutter eller noe sånt? Ja, kokosbutter. Vi brukte noen kakao-nibs. Vi løp litt konsentrert i alle holdene på kukketre. Det var også gøy. En god substitut til å være sann og en god måte å inkorporere bømbrød.
Ja, for noen ganger når vi gjør disse fatbombeene, for eksempel, vi er keto, og det er fint å addere noen smaker, noen salt, noen ganger, bare for å ha den umami-tasten. Jeg tror at med dette bombebrottet kan du til og med få den umami-synelsen.
Hvilken diet følger du utenfor denne bønnsprøven? Er du vegan eller vegetarisk? Gjør du mat? Selvfølgelig er du ikke vegan, fordi du drikker bønnsprøven. Jeg gikk definitivt gjennom en fase hvor jeg kødde vegetarisk fem nødvendig, men jeg hadde stadig bønnsprøven hver dag. På weekenden gikk jeg bare og ate hva jeg ville. Pizza, hamburgere, du kaller det. Det var en interessant diet. Nå
My diet, I would say I try to do low carb. That's a concern for me, just being low carb. But carbs at the end of the day are essential in some capacity to break them down for energy. So just low carb. I have a hypothyroid, which is very, very common in a lot of women. So I couldn't do no carbs, or it just wouldn't be good for me. So low carb diet...
I have the bone broth and I just try to eat clean salad salmon. I do eat meat. I tend to eat a lot of chicken and
And then I try to cook at home when I can, because that's when I see the best results of any diet, because I'm a social person living in the city, and it's very tempting to just go out to eat a lot. But there's so much stuff that's put in the food to make it good, right? They have a restaurant. They want you to go for this fabulous food that tastes amazing that you can't make at home. But knowing the ingredients and the oils that's going in, and the salt and the additives...
Så min favorittesekke er at jeg elsker kjøttkål. Så jeg gjør kjøttkål med almenflør og sånt. Og så er jeg ikke forvandling, jeg spiser fort min favorittesekke, jeg spiser bare en modifert versjon. -Fint, fint, fint. Men her i Norge har vi en boom i veganlivsstilen. Det er virkelig åpnet. Hvordan er det i Statsen nå? Er det litt tilbake?
Hvordan er det? Jeg vil si at det er veldig populært her også. Det er mange kule markeder som gjør at ting er katert til veganer. Vegan skål, vegane, du vet, falske kjøttnuggeter og sånt. Du vet, ulike slags plantbasert iskrem. Så det er veldig, veldig populært her.
Jeg tok en nutrisjonskurs, og du kan sikkert få alle 21 aminoasider fra denne dieten, men du må være hyperspekiv. Hvis du vil gå den veien, må du virkelig ta viss høyde og sikre deg at du får alle aminoasider, som er mer utfordrende å få enn mulig. Ja.
Så det er definitivt populært her. Vi har mange kjøpere som, uten å være veganer eller vegetarier, vil ha bølgebrød som det er det de vil ha.
en ressurs av proteiner der de kan, ja, det er virkelig godt at de, ja, i minst innfører det, fordi vi ser at folk blir syk når de ikke gjør det vegan på den rette måten. Ja, du kan få dem til å kjøpe en bølgebrød, det er perfekt. Jeg vil si at hvis du vil gå vegan, så må du virkelig gjøre dine forskninger og være virkelig strategisk om det, fordi ditt kropp er plutselig som en bil eller en maskin, og det trenger noen ting til å rulle.
Du kan få det fra denne dieten, men du må virkelig...
Men kvaliteten av dine fantastiske bølger, la oss komme inn i det. Hvordan sikrer du den høye kvaliteten? Det var en annen ting hvor jeg tenkte, ok, hvis jeg skal gå fra denne aktingsverdenen til denne fiskerepartiet, kan jeg ikke bare gjøre en som alle andre, ikke sant? Ellers, hva er poenget? Gjør ikke ditt jobb. Så det er noe jeg ikke har og vil ikke kompromisse på.
Så søring var veldig viktig for meg fordi jeg har to dødder og er en super fan av død. Dette er litt off-topic, men det er ikke noe. Min pappa er peruvian, så jeg levde i Peru i et par år. Jeg er ikke stolt av dette, men min pappa tok meg da jeg var lille. Han tok oss til en bullfight.
when I was like six years old and I just remember I walk in there I saw what was going on I just like broke down hysterically crying I was so upset for the bull my parents had to take me out of there so I'm like a true animal lover um
Så det var noe som var viktig for meg, men jeg er også realistisk, ikke sant? Fugtskjønne, overleving, kjødmål, bruke alle dyr, ingen forstyrrelse. Så jeg ville sørge for at Billy var reputert sørget med å ta alle disse kjøkkenene. Så vi sørger mye av
Teksting av Nicolai Winther
De og kjøkkenet er GAP-gradert for dyr, som er det høyeste du kan være for dyrens velferd. Kjøkkenet er gråsført og gråfinisert. Det er et sted på to ulike skaper i Amerika.
And it's the same thing where there's no antibiotics or hormones humanely treated. And aside from my love for animals, which is obviously important, there's another part to it where you are what you eat, and if you're eating, you know,
en bønnspråk som er brukt fra en ubehagelig, stresset ut dyr, får du ubehagelig, stresset ut tilbud. Du får den beste tilbuden fra de beste bønner som har levd en glad, positiv liv. Liksom mennesker, ikke sant? Det blir det samme med dyr, så du må sørge for at det er best stort.
For de andre ingrediensene, ville jeg at det var veldig kvalifiserte ingredienser, som tumer og ginseng i kjøkkenet, og muslimer og kelp i kjøkkenet. Ingredienser som kunne bare forbedre og forbedre forbedringene. Og selvfølgelig måtte vi være organisert. Jeg er veldig, veldig stolt av at det ikke har vært lett at kjøkkenet også er USA-organisk. For det er bare...
Jeg er sikker på at det er mange mindre firmaer, men ut av mine største seks konkurrenter har bare en annen kjøpt bief fra USDA organisk. Så jeg er virkelig, virkelig stolt av det. Har du vært på visninger på fargerne? Har du kontakt med fargerne også? Så i begynnelsen, da vi lanserte, det var nå i begynnelsen av covid, vi skulle lansere
i mai da covid begynte. Og så endte vi på å lansere i november vårt eneste årsreis, siden vi lanserte i fem dager. Så vi ville gå der og gjøre Instagram-liv, eller i alle fall gjøre en Instagram-liv med dem. Så vi var i kontakt med dem i fjor for å sette dette opp.
og gå på en besøk og skrive noe innhold der. Det er noe vi vil besøke igjen i det nye året, nå at covid-19 har blitt... I fjor besøkte vi ikke folk. Så i år vil jeg gå og gjøre det, møte dem og få noe veldig bra innhold på vår feed om utsending.
Kan du bare fortelle litt om de bedre utviklingsproduktene du har? For det er ikke så nærmere her i Norge. Hva betyr det? Det er USAs departement for fisk. Hvis du hadde spurt meg dette et par år siden, så ville jeg ha sagt "hæ?" Teknikkens er både mine utviklinger USDA organiserte, kjøtt og kjøtt.
Chicken gets signed off by the FDA, and the beef gets signed off by the USDA. And when they're cooking the beef, the USDA actually has to be on site. So it's way more strict for the beef. And they want to make sure, from every point of the supply chain, they're signing off, they're making sure everything's
safe and making sure everything is done properly and handled. But at the same time, they're very strict with a lot of things and there's a lot of limitations.
Det er det vi må forhandle med, med eller uten USA Organic Seal. Men med USA Organic Seal går det mye dypere enn å være på siden og oppføre det. De går gjennom hele pakkingen og alt.
- Og pakkering, det er som å reise på en gang, det er lett å bruke. Og min opplevelse nå er at jeg åpner denne lille plastpakken, jeg spør den inn i hvor enn, kopp eller mikrowave jeg skal bruke, og så fyller jeg bare pakken igjen for å få alle restene. Ja, så jeg bruker alt, jeg vil ikke vente. - Jeg også. - Ja, men fortell oss om plasten du bruker.
Plastikk er BPA-fri, og i stedet for at det er kjøleskjeldstabelt, er det viktig for meg at boksene og alt er recyklet, kartbord, og veldig, veldig grønt. Så, inntil da jeg...
-hvert gang man ville ha den mest grønne pakkeringen for bølgen. Vi er den mest grønne man kan få i 2021. Den må forstå veldig høye temperaturer. For å være kjøleskjeldstabelt, skal det ikke ha preservaturer.
So it's called a retort process. So these are retort pouches and they are all BPA free, which is great because you don't want to have any BPA in plastic because that will absorb into whatever is in there. So I take that box for me. And then the other option is
Det er litt forståelig, det ser ut som lille kartbordskåp, men innenfor er det tetra. Tetra er ikke bra for miljøet og det slipper ikke. Dette er utenfor "Shelf Stable"-optjoner. Det er en del som jobber på en biodegraderbar retort-pæsje, men så lenge har det ikke vært lykkelig.
Det er en kompani i Canada som jeg snakker med hver 6 måneder. Jeg er sånn: "Hei..." Fordi de gjør biodegradabelt pæl, men for retort er det ikke mulig. Men noe som gjør meg glad er formaten vi er i. For hvis det var glasskåler eller ikke kjøleskjermstabilitet... Jeg vet ikke bare kostene, men også pakkeringen som kommer med ikke kjøleskjermstabilitet.
And you need two-day shipping, you need dry ice, you need insulation for the dry ice, insulation for the whole thing, much bigger boxes. So the fact that we are shelf-stable with all these small pouches, the amount of units and our carbon footprint that we reduce from having, I think we could fit...
4 000 uniter på en av paletene våre. Det er utrolig, og du trenger ikke to dager til å kjøpe. Så vi tar opp mye mindre rommet på trukker og sånt.
Så vår karbon-fotprint er en A+. Godt å vite. Når vi bor i Norge kan vi ha vår klare sannhet. Men du har kjøkkenet og du har kjøkkenet. Vi elsker dem både. Og spiserne du bruker. Flere spiser for dette. Er det bare for smak, eller har de noen kjøkkenbenefitter?
Vi bruker mange ører. Bokstaden har mer ører. Det har timeløn og rosemør. Du kan egentlig linke alt til beautybenefitter, men jeg vil si at timeløn og rosemør er veldig rålige. De hjelper med å sove. De hjelper med stress.
For kjøttet har vi tumer og ginseng, som er superfine. De er veldig anti-inflammatoriske, de er veldig gode for å løse, og for å holde immuniteten opp. Det er anti-inflammasjon, og det går tilbake til guttene, og gjør deg kjøtt med en hel gutt. Noe du vil notere er at det ikke er salt i ingrediensene våre.
Vi er også veldig unike fordi vi har låt sodium, som er veldig rart for en bølgebrød. De fleste av dem har mye sodium i det, så det er derfor nutrisjonisterne rekommenderer at du gjør det hjemme. Det har vært en stor vinn hos nutrisjonister. Hvis du vil ha salt, kan du tilføye det, men jeg tror at resepisspillene snakker for seg selv og ikke er nødvendige. Jeg forstår det.
Jeg forstår.
I think it's great like you do. If you break your fast with a coffee, if you have some cream in it, and then just add up with the good nutrition from the bone broth. But the other day I made your broth with, I just boiled two free-range eggs.
Jeg kastet dem i halvdelen og noe brokkoli, og jeg hadde det som en suppe med disse nutrisjonene. Det var så ... Det var som asiansk ... Jeg er i Norge. Jeg vil ha dette. Vi elsker det. La oss bare se litt inn i kjærlighet, for det er halvdelen av din bransje. Det krever ganske mye kjærlighet til å være i ditt business, tror jeg.
Så det antikjøpende maten som brød er, vil du bare summe opp noen av de bedrifter for oss?
Ja, så det er sikkert at vi har lagt opp mye av kjærligheten, og at det virkelig er hjelpende. Dette er hvorfor jeg har skrevet hele en kompani. For jeg kunne ikke tro at ... Jeg var en smilig barn, så jeg får veldig dårlige kroppskrødder. Jeg kunne ikke tro at bømbrot var det. Jeg har fått Botox før, og da det var av, var jeg sånn at ingen kunne se meg rulle til doktoren.
Jeg svarer til Gud at timeret fra å drikke bølgebrød gikk bort.
En uke før jeg stoppet å drikke, var min søster og jeg, og våre hår ble ut av kontroll, nesten for tykt. Jeg er egentlig ... Hjertet på hår, det er sant. Det er klart. Det er forståelig for oss. Og sterke hår. Det er så bra med de nye bensinene, og med den nye kollagen-benefitten, det hjelper også med dine hår, fordi det er kollagen i dine hår.
Og typisk når jeg skier, må jeg alltid kjøpe en knivbrase, fordi jeg har Oscar Slottis-sykdom, som er dømt kartlegg i min høyre kniv fra å spille sport. Jeg må ikke kjøpe en brase mer. Det er gøy.
Det er også for å få til å få til å få til å få til å få til å få til å få til å få til å få til å få til å få til å få til å få til å få til å få til å få til å få til å få til å få til å få til å få til å få til å få til å få til å få til å få til å få til å få til å få til å få til å få til å få til å få til å få til å få til å få til å få til å få til å få til å få til å få til å få til å få til å få til å få til å få til å få til å få til å få til å få til å få til å få til å få til å få til å få til å få til å få til å få til å få til å få til å få til å få til å få til å få til å få til å få til å få til å få til å få til å få til å få til å få til å få til å få til å få til å få til å få til å få til å få til å få til å få til å få til å få til å få til å få til å få til å få til å få til å få til å få til å få til å få til å få til å få til å få til å få til å få til å få til å få til å få til å få til å få til å få til å få til å få til å få til å få til å få til å få til å få til å få til å få til å få til å få til å få til å få til å få til å få til å få til å få til å få til å få til å få til å få til å for til å for til å for til å for til å for til å for til å for til å for til å for til å for til å for til å for til å for til å for til å for til å for til å for til å for til å for til å for til å for til å for til å for til å for til
De lenger... Våre personligheter er i våre gutter, fordi vi har hele vårt gutts mikrobiom. Vi har trillions av mikrober i vårt gutt, så bølgen literally går inn der og regulerer det. Og med våre personligheter kommer våre emosjoner fra vårt gutt. Produksjonen av serotonin. Så...
happy, sad. They're starting to now tie anxiety and depression to our gut. I spoke to a customer who has been on antidepressants all her life, was in a really bad place, tried everything to fix it. And she found that literally cleansing her gut, not only from bone broth, but from probiotics and a really clean diet, just completely cleansing it,
I
I know in my heart of hearts that bone broth is going to be drank like tea and coffee. You know how you can get tea and coffee everywhere? It's going to be bone broth too. Oh, we can't wait. Bone broth bars all over the place. Yes. So important. These are our vehicles, our machinery, and the gut is arguably more important than the brain. I don't know. I go back and forth because your gut is sending the messages to the brain. I am happy. I am sad. I am depressed. Like,
Så det er vildt hvor kraftfullt det er, og hvor viktig det er å helse det, og holde det klart, og forberede det med den linjen. Siden du er en superstar, må vi bare spørre deg om, hvordan er Hollywood, hvordan er aktørene i dette businesset, er de vare på det?
I've been seeing an influx of orders from quote-unquote Hollywood. A big order yesterday literally went to Universal Studios, and I was really excited. I was like, okay.
Thank you.
Så jeg tror, og i stedet for aktørene jeg har jobbet med, har jeg jobbet med alle ulike typer som er veldig strikt med å være i kjærlighet. Jeg husker en gang jeg jobbet med en aktør som hadde en strikt, ikke vannbott-polisi, ikke fordi av miljøet, men fordi han bare stort sett følte at
Men jeg tror at
Båmbrot er noe som definitivt har kjøpt på, for sikkert. Ja, vi vil definitivt fortsette å sippe denne glåten, og vi kan virkelig fortelle at du er det også, men du som modell, har du noen ...
beauty hacks that you could share with us on the side I'm sure you do something else as well so this sounds this is just really really really really basic advice and I'll give you a better beauty tip than this
Men jeg sørger at hver natt, uansett hvor tøyd jeg er, uansett hva som skjer den natt, jeg rør min face. Det er så viktig. Det er ikke virkelig en beauty hack, men det er bare veldig, veldig god anledning.
Beauty hack, I keep my eye cream in the fridge. I've been starting to get into these Gua Shas. I actually see a difference. I've been starting to massage my skin upwards. I think that's really important because what else on our body? It needs to be held up and it's not like anything else where you massage it. That's been kind of my thing in the morning now too with face oils, just kind of giving my face a little massage.
Do you do any supplementation? Do you take any vitamins or adaptogens? So my New Year's resolution is to I guess effectively biohack myself and I have a great friend who
who biohacks herself everyday on all these super supplements but right now the only thing I'm taking is bone broth but a large reason for that is I mentioned earlier I have hypothyroid so that all happened this past year so it's kind of like a little bit of a whirlwind I had COVID two junes ago and I had it quite mild I had it for two days and moved on with my life and then
Omkring 6 måneder senere begynte jeg å forstå at tingene var ulike, og jeg vet ikke hva det var. Jeg begynte å forstå at jeg var større enn meg. Jeg var utenfor dieting og utenfor å fungere. Jeg begynte å forstå at det ikke fungerte, og det var veldig forståelig.
Så min kjøpende fortalte meg at jeg hadde det jeg hadde, og jeg hadde det jeg hadde. Så jeg hadde hypothyroid og alle disse tingene, så da hadde jeg å bli stilt på noen ulike medikasjer. Og så har jeg lansert denne kompanien, så jeg er sånn at det siste jeg vil forhandle med er meg selv.
Så, du vet, da jeg var i forhold til dette, så var det en slags band-aid, disse mediene, for å få meg tilbake til helse. Så nå, 1. januar, er min beslutning å komplett kikke alt gjennom diet, hvilket er mulig. Jeg er pre-diabetisk med hypothyroid, hvilket du kan kikke både gjennom din diet. Og det er litt ironisk at
at mitt eget produkt er nå en av de få tingene jeg kan ha som en snakk. Så kom 1. januar vil jeg være nødt til å kjøre dette gjennom diet, og da får jeg de rette supplementene som vil gjøre at kroppen min drar. La oss kalle dette god intuisjon, eller guttfeeling, Melissa. Ja. Men dette har vært fantastisk. Vi er så glad for å ha deg på vår podcast. Ja.
Kan du fortelle oss litt om webpagen og de ulike måtene til å bestille brød?
Ja, så det er thebeautyandthebroth.com. Du kan gjøre en eneste kjøp eller kjøpe en abonnement. Og det kommer i 8, 12, 18 og 24 pakker. Hvis du kjøper til Norge, rekommenderer jeg at du kjøper mer til å ha. Det er bra for en år. Og så kan du ikke kjøpe igjen. Det tar litt. Hvor lenge tok det? Det tok ...
Ikke så lenge, men jeg gjorde en liten annerledes forklaring da jeg bestemte en måned. Men de hjelpte meg så snart og var så kjære. Så det tok kanskje et par uker bare fordi av det. Og jeg har ikke betalt noen betaler. Jeg ble lykkelig. Der er du. Du kan være lykkelig. Der er du. Men jeg planlaterer å reordere nå, og du gjør det også. Og vi har vært så lykkelig å få en skjønning.
Ja, vi vil dele dette etterpå. Og så er det en kontaktskjete, så folk kan få kontakt med din kreer på web-pengen, hvis de trenger å begynne å svare på noen spørsmål. Veldig, det høres ut som det er bra. Jeg er så nødt til å sammenrette med dere to. Det har vært et særlig nødvendig.
Dette var interessant, Talitha. Dette var jo
kjempegøy, for det første for en energi og for en dame altså jeg tenkte nå vi startet eller ville lage en episode om kraft, så tenkte jeg at nei, en hel episode om kraft og det som Melissa sier også, det er så kjedelig å tenke kraft, at det er
at det er noe å snakke om så lenge, men så synes jeg at måten hun har pakket inn på, og jeg hørte bare om henne på en podcast, vi hørte sånn, og måten hun fortalte det på, forklarte det på, gikk inn på hjemmesiden, og så ser du dette produktet å siden, som bare lyser femininitet, og ja. Jeg har blitt helt ferdig med å lave min egen. Jeg tror ikke jeg gitt deg heller. Det orker jeg jo ikke mer. Det er litt dumt, men denne her er altså så god. Så nei,
Men skal vi oppsummere litt med fordeler og sånne ting? Ja, la oss gjøre det. Hvorfor bone broth? Jo, det er jo fordi bone brothen inneholder kalsium, protein, kollagen, fosfor, magnesium, glukosamin, glutamin, jern, vitamin D2 og kalium.
Og alle disse fantastiske mineralene og vitaminene er jo det som gjør at bone broth er så anti-aging. Det vil jo hjelpe hjernen vår med å få et skikkelig boost,
Vi får selvfølgelig denne glowing huden som vi er ute etter. Og litt sånn, ja, glow, glow. Det styrker jo både hår og negler. Og restitusjonen som hun snakket om går jo raskere ved trening. Vi får mer energi, og så ikke minst dette med fordøyelsen. Ja, og det snakket hun om, at den balanserer seg da med termbakteriene. Og dette du nevnte med den gutt-feelingen, det gjør veldig godt. Ja.
Men det er jo grunnen til at dette med sånn chicken broth i gamle dager var jo liksom alltid det du fikk hvis du var litt dårlig, så var det den der, de skjønte det. Det er bare vi har glemt den i mange, mange år. Nå kommer vi på litt etter, men må nesten lage en episode med Weston Price også, for det handler jo på en måte, den som brakte bone broth på kartet for mange år siden, han var jo fra, han har tatt
på 30-tallet, men Western Prize, og det var jo snakk om immunforsvar, at du blir mindre syk, folk som har vært atropesykdommer som har ligget helt nede, ME, altså nå skal ikke vi si til noen der hjemme at hvis du har en sykdom så blir du frisk med Bone Brust, men det har vært... Det hjelper. Det hjelper. Ja.
tarmen din. Og alle de ingrediensene du oppsummerer, at de trenger vi daglig. De trenger vi daglig. Ikke sant? Ja. Men jeg tenker også på dette med at du får litt mindre cravings. Ja, og det er jo også helt, du blir satisfied, nå snakker jeg engelsk, det har jeg gjort på podcast. Du blir liksom mett på en sånn god måte, du kjenner at du får i deg alt det du skal ha. Den er altså så god, jeg bare sier, dere bør teste
Du som vet at jeg liker å lage litt fatbombs og desserter uten noe sukker i, så skal jeg prøve å lage en søt variant med bone broth soffi oppi, så du skal få smake. Jeg gleder meg allerede. Jeg tror det blir helt topp. Skal vi gå på kjøkken og biohacke litt? Yes, det gjør vi. Happy biohacking!
Vi minner om at dere må snakke med egenlege eller kostholdsveileder om dieter eller andre spørsmål relatert til medisiner og supplementer. Informasjonen vi deler kan ikke bli brukt til å diagnostisere, behandle, forebygge eller kurere noen sykdommer eller tilstander. Start dagen med en god kopp kaffe. Nå får du 250 gram Evergood. Før 54,90. Nå kun 34,90.
Du får også 40% rabatt på et stort utvalg ferdigretter fra fersk og ferdig. Altid tilbud på noe godt. Hilsen oss i spar.