Jørgen Tengs-Pedersen | Biffkultur, Marmorering, Gressfora, Kjøttpolitikk, Kjøttdeig, Selvforsyning

Jørgen Tengs-Pedersen diskuterer kjøttkultur, spesielt oksekjøtt og måter å tilberede det på, samt kjøttpolitikk og selvforsyning i Norge. Han nevner utfordringer med kjøttproduksjon og dyrevelferd, samt viktigheten av gressfora dyr. Han understreker også betydningen av kvalitet og selve grillingsteknikkene som påvirker smaken og næringsinnholdet i kjøtt.

00:00

Podcast-segmentet handler om en gjest som har hatt stor innflytelse på vertens liv ved å introdusere ham for høykvalitetskjøtt og forskjellen mellom kjøttkulturen i Norge og Brasil.

05:02

Podcastsegment om kjøttkultur i Sør-Amerika med fokus på churrasqueriaer og Brasilia-restauranten i Oslo.

08:17

Matlagingens presentasjon og kvalitet påvirker smaken mer enn prisen på råvarene i seg selv, som viser seg å være uviktig.

12:37

Grilling i Sør-Amerika handler om høy varme, grilling i etasjer, god tid, og viktigheten av å la kjøttet hvile.

18:48

"Tradisjonell norsk matproduksjon og konsumvaner utgjør en utfordring for mangfold og kvalitet, men endring begynner å skje."

Transkript

Lignende

Loader